Over mij

Mijn motto is ‘be the change you want to see’ en met mijn ervaring in training & coaching en in strategische (overheids)communicatie besloot ik in 2015 om de broodnodige verandering in gang te zetten door mijn ervaringen ten dienste te stellen van vrouwen in de politiek-bestuurlijke wereld.

Dat doe ik door middel van individuele coaching trajecten, groepstrainingen en ook met mijn online programma Mijn droom in actie. Met dit uitgebreide programma kan ik al mijn kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, lobbying en het verbinden van mensen aan een gezamenlijk doel bundelen om jou te helpen jouw droomdoel in actie te zetten.

Omdat ik zelf jaren in Brussel heb gewerkt als lobbyist en ik actief lid ben van een politieke partij weet ik maar al te goed dat het in de politiek-bestuurlijke wereld niet gemakkelijk is om als vrouw jouw authentieke ik te laten zien en jouw kwaliteiten te laten stralen. Om jouw leiderschap te ontwikkelen en te laten zien.

Zeker niet als je dat wilt doen vanuit feminiene waarden zoals welzijn, liefde en geluk, simpelweg omdat het in de politieke arena meestal gaat om masculine warden zoals geld, macht en status.

Toch vraagt nu juist de burger, of laten we zeggen jouw buurvrouw of zus, om een ander soort politiek. Een politiek in verbinding met de mensen waar je het voor doet. Ik weet dat het kan: het vraag alleen om een beetje lef en moed van mensen zoals jij om het anders te doen en vol te houden. Samen kunnen we zorgen voor mee (collectief) geluk, en zelf de verandering zijn die we zo graag willen zien.

Daarom lobby ik voor geluk als graadmeter voor politiek besluitvorming en beleid, maar vooral ook voor jou en alle andere vrouwen met lef die hun droomdoel voor een mooiere samenleving in actie wil zetten.

Herken je jezelf hierin? Dan wil ik met jou werken! Bel of mail me vrijblijvend als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen!

E: mail@irenejanssen.nl

T: 0621598315

Persfoto is hier beschikbaar:

Irene_MG_8169 (definitief) klein